Resultaten 1–12 van 55

Wij kunnen het eigenlijk niet geloven. Een droom die uitkomt! Onze allereerste gedichtenbundel en wat is hij prachtig mooi geworden (al zeggen we het zelf). Een verzameling woorden over klein geluk.

De gedichtenbundel bevat meer dan 200 Lief Leven gedichten geschreven door Nanne van der Leer. Het boek bevat de volgende hoofdstukken: zelfliefde, vrij hart, maatje voor het leven, liefde, lichtjes, klein wonder, klein geluk, ik mis je, hoop en bloeien.

24,95

Klein geluk om bij je te dragen.

“Ik lief je”

Voor iemand van wie je houdt.
Ook voor jezelf dus.

29,95
Avonturen sparen met dit prachtige paspoorthoesje.
Gerecycled kwalitatief restleer.
32,95 26,95

Voor de allereerste keer Lief Leven Kerstkaarten. 12 Kaartjes in een doosje met 6 verschillende gedichtjes speciaal voor de feestdagen.

Let op de kerstkaarten worden in de week van 2 december naar je verstuurd.

 

14,95 9,95
Wenskaartje met enveloppe.
Voor een lief berichtje voor een vriend(in), familie of jezelf.
3,95
Wenskaartje met enveloppe.
Voor een lief berichtje voor een vriend(in), familie of jezelf.
3,95

Lieve kaartjes en cadeautjes

Ben jij verliefd, verloofd of getrouwd? Of wil je een dierbare vertellen dat je hem of haar lief vindt? Stuur een lief kaartje, poster of schenk een mooie armband van zilver of goud.

Valentijnskaarten en -cadeaus

Als je verliefd bent is het natuurlijk elke dag Valentijn. Niets leukers dan elkaar een lief berichtje sturen. Nog leuker met een kaart!

Heb elkaar lief!

Liefde voel je niet alleen voor jouw vriend of vriendin. Misschien wil je een dierbare verrassen met een lief cadeautje of gedichtje van Lief Leven. Vertel elkaar dat je elkaar lief hebt. Heb het leven en elkaar lief.

De waardering van liefleven.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 842 reviews.