Huis accessoires

Resultaten 1–12 van 22

Eiken houten Lief Leven standaard.
Voor al je kaartjes en mini postertjes.
Leuk voor jezelf en leuk om te geven.

14,95

Steek een kaarsje op voor iemand die je mist. Of iemand waar je gewoon ontzettend veel van houdt. Met deze houten waxinelichthouder denk je weer even aan diegene. Je vervangt de kaarsjes eenvoudig waardoor je de houder nooit meer hoeft weg te doen.

6,95

Lieve onderzetters met Lief Leven tekstje. Ideaal voor bij de borrel, koffie of een mij-momentje. Geef ze cadeau aan jezelf of een ander.

De set bestaat uit 6 onderzetters en een houder. In totaal staan zijn er 3 verschillende Lief Leven teksten. Per tekst dus 2 onderzetters.

14,95

We zijn continue verbonden met elkaar. Maar toch voelen we ons meer alleen dan ooit. Met de Lief Leven telefoon doos zoek je de verbinding met elkaar offline weer op. Zet de telefoon doos op tafel en geniet van de gesprekken die er ontstaan.

Tip: Gebruik je de telefoon doos even niet? Dan leuk als opbergdoosje.

14,95

Suprise doos vol perfecte imperfecties van Lief Leven. Met een minimale waarde van €50,-. Zonde om weg te gooien.

Let op: beperkte voorraad! Op = op

14,95

Kaartenstandaard van hout voor al je Lief Leven mini posters en kaartjes. In de kaartenstandaard gemaakt van hout zet je meerdere kaartjes op een leuke manier neer. Een echte blikvanger in huis! Leuk voor jezelf of om aan een ander te geven.

7,25

Op zoek naar een lief cadeautje voor mama, oma of je beste vriendin? Een lieve serveerplank van hout om haar eraan te herinneren dat zij iedere ochtend liefde serveert. Want zij is de liefste vrouw van de wereld!

14,95

Van dromen doelen maken? Orde scheppen in de chaos? In onze drukke levens kunnen we een planner goed gebruiken. Met deze weekplanner haal jij alles uit jouw week door afspraken, doelen, intenties en notities bij te houden. Ook vul je iedere dag iets in waar je dankbaar voor bent. Resultaat? Je gaat nog veel meer moois aantrekken!

10,95

Geef een uniek en persoonlijk cadeau aan jezelf of een ander. Een edelsteen en sterrenbeeld is de perfecte combinatie. De Ram heeft de meeste profijt bij de edelsteen Jaspis. Deze edelsteen bevordert vitaliteit, emotioneel evenwicht, persoonlijke integriteit en levensvreugde

12,95

Prachtig en uniek: een edelsteen die bij jouw sterrenbeeld past. De edelsteen voor de Maagd is een oranje tot rode steen. De Carneool staat erom bekend dat deze je laat aardenen en een boost aan zelfvertrouwen geeft. Leuk voor jezelf of om een ander cadeau te doen.

12,95

Op zoek naar een uniek cadeau voor een ander of jezelf? Een edelsteen is naast een lust voor het oog ook een geschenk waar veel kracht uit gehaald kan worden. Edelstenen en sterrenbeelden zijn daarom een prachtige combinatie. De edelsteen voor de Waterman is een Amazoniet en herstelt voornamelijk de balans in jezelf en anderen.

12,95

Prachtig en uniek: een edelsteen die bij jouw sterrenbeeld past. De edelsteen voor de Weegschaal is de Agaat Mos. Deze steen staat erom bekend voor het creëren van innerlijke rust. De steen helpt goed tegen angst en stress. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen.

12,95
De waardering van liefleven.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1480 reviews.