Overige

Resultaten 1–12 van 19

Leren sleutelhanger voor jouw lievelingsmens. Geef de leren sleutelhanger cadeau of voor jezelf (zelfliefde!)
Gelooid Italiaans leer. Beschikbaar in de kleuren oudroze, bruin of geel.

14,95
97,00 48,50

Een online coaching traject van 6 weken waarin we samen gaan herkennen, accepteren, loslaten en veranderen om jouw leven naar een hoger niveau te tillen.

Het eerste Groeiprogramma draait om ‘Zelfliefde’. We beginnen met dit programma, omdat wij denken dat dit de eerste cruciale stap is richting een leven waarin je meer geluk, balans en kracht ervaart.

Lees meer over het groeiprogramma

97,00 48,50

Lieve onderzetters met Lief Leven tekstje. Ideaal voor bij de borrel, koffie of een mij-momentje. Geef ze cadeau aan jezelf of een ander.

De set bestaat uit 6 onderzetters en een houder. In totaal staan zijn er 3 verschillende Lief Leven teksten. Per tekst dus 2 onderzetters.

14,95

We zijn continue verbonden met elkaar. Maar toch voelen we ons meer alleen dan ooit. Met de Lief Leven telefoon doos zoek je de verbinding met elkaar offline weer op. Zet de telefoon doos op tafel en geniet van de gesprekken die er ontstaan.

Tip: Gebruik je de telefoon doos even niet? Dan leuk als opbergdoosje.

14,95

Steek een kaarsje op voor iemand die je mist. Of iemand waar je gewoon ontzettend veel van houdt. Met deze houten waxinelichthouder denk je weer even aan diegene. Je vervangt de kaarsjes eenvoudig waardoor je de houder nooit meer hoeft weg te doen.

6,95

Suprise doos vol perfecte imperfecties van Lief Leven. Met een minimale waarde van €50,-. Zonde om weg te gooien.

Let op: beperkte voorraad! Op = op

14,95

Van dromen doelen maken? Orde scheppen in de chaos? In onze drukke levens kunnen we een planner goed gebruiken. Met deze weekplanner haal jij alles uit jouw week door afspraken, doelen, intenties en notities bij te houden. Ook vul je iedere dag iets in waar je dankbaar voor bent. Resultaat? Je gaat nog veel meer moois aantrekken!

10,95

Een houten serveerplank voor bij de borrel. Een geheugensteuntje om iedere dag het leven te plukken. Stil te staan bij het hier & nu en vooral te genieten. Van elkaar, de borrel en natuurlijk al het lekkers op de plank.

14,95

Van dromen doelen maken? Orde scheppen in de chaos? In onze drukke levens kunnen we een planner goed gebruiken. Met deze dagplanner haal jij alles uit jouw dag door afspraken, doelen, intenties en notities bij te houden. Ook vul je iedere dag iets in waar je dankbaar voor bent. Resultaat? Je gaat nog veel meer moois aantrekken!

10,95

Op zoek naar een lief cadeautje voor mama, oma of je beste vriendin? Een lieve serveerplank van hout om haar eraan te herinneren dat zij iedere ochtend liefde serveert. Want zij is de liefste vrouw van de wereld!

14,95

De vraag ‘Wat weet je zeker?’ van filmrecensent Gene Siskel inspireerde Oprah Winfrey tot haar column ‘Wat ik zeker weet’ in O, The Oprah Magazine.

19,99

‘Je kunt je leven helen’ van Louise Hay is het beste te omschrijven als hét basisboek voor een gelukkiger leven. Wereldwijd hebben al meer dan 50 miljoen mensen dit boek gelezen en de adviezen opgevolgd op weg naar een gezonder en gelukkiger leven.

Dit boek bestel je bij bol.com

20,00
De waardering van liefleven.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1411 reviews.