Groeiprogramma

Wil jij meer uit jouw leven halen? Ervaar je vaak stress? Cijfer jij jezelf weg? Voel je waar je heen wilt, maar blokkeert iets je om de stap werkelijk te zetten? Wil je voelen dat het leven stroomt, in plaats van jou tegenwerkt? Dan is het Lief Leven Groeiprogramma hét programma voor jou.

Het Groeiprogramma brengt jou een leven waarin jij in jouw authentieke kracht staat.

Door middel van online coaching word je, onder begeleiding van jouw coach Nanne van der Leer, meegenomen op een reis door jezelf. We gaan herkennen, accepteren, loslaten & veranderen om meer rust, kracht, balans en liefde voor jezelf jouw leven in te brengen.

Het 6-weekse programma brengt jou meer zelfliefde, omdat we geloven dat dit de eerste stap is richting een Licht Leven. De ruimte nemen, je ‘echte ik’ leren kennen en daarmee de fundering bouwen voor de rest van je leven.

Je kan het Groeiprogramma starten op jouw eigen tijd en volgen op jouw eigen tempo. Of je er nou een week of een jaar over doet. Dat is aan jou.

Wat is het?

Een online coaching traject van 6 weken waarin je samen met jouw coach gaat herkennen, accepteren, loslaten en veranderen om jouw leven naar een hoger niveau te tillen.

Wanneer jij je aanmeldt voor het Groeiprogramma krijg je toegang tot een beschermde omgeving op ons platform.

Hier zul je zes modules vinden met daarin:

 • Video van je coach;
 • Achtergrond informatie;
 • Opdrachten;
 • Affirmaties;
 • Meditaties;
 • Groeitips;
 • Toegang tot een beschermde community met mededeelnemers (Facebook Groeicommunity).

Ook zijn de coaches beschikbaar voor vragen en support in de beschermde community (op Facebook).


6 Weken – 6 Modules

 1. Ik mag er zijn.
  De ruimte nemen en voelen dat je genoeg bent.
 2. Ik lief mij.
  Je échte ik ontmoeten.
 3. Zelfliefde, en nu?
  Praktische tips voor elke dag zelfliefde.
 4. Ik ben mijn gedachten niet, maar degene die ze waarneemt.
  Jezelf bevrijden van een hoofd vol beperkende gedachten.
 5. Van dromen naar doelen.
  Wat wil jij echt in het leven en hoe ga je dit bereiken?
 6. Tijd om te stralen!
  Vanuit jouw authentieke kracht leven.

Je bent niet alleen

Tijdens het programma, dat je geheel zelf zal doen, kun je ervaringen delen en vragen stellen in de afgesloten community op Facebook. Hier zijn de coaches ook aanwezig om vragen te beantwoorden en tips te geven, maar naast de coaches is vooral het delen van de ervaringen met elkaar een krachtige tool voor groei.Meld je aan voor het Groeiprogramma!

Het Groeiprogramma wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Wel kun je (als je een eigen bedrijf hebt, of goedkeuring van je werkgever) een BTW-factuur ontvangen.


Vragen over het Groeiprogramma

Waarom?

Omdat het leven niet zo zwaar hoeft te zijn als je het nu misschien ervaart. Wij hebben zelf een lange weg moeten afleggen om ons beter te gaan voelen. Om licht te kunnen leven. Op dat pad van groei hebben we kennis gehaald uit psychologie, spiritualiteit, yoga en ga zo maar door. Het heeft ons leven van een 3,5 naar een 9,5 gebracht en we willen niets liever dan dit doorgeven.

Wij zijn ervan overtuigd dat de drempel voor de geestelijke gezondheidszorg vrij hoog is (je hebt hier een diagnose voor nodig, moet je aanmelden bij de huisarts en zonder diagnose kost het veel geld). Tegelijkertijd hebben we ook zelf ervaren dat de taal van spiritualiteit vaak erg zweverig is en dat veel mensen daarom afhaken. Dat is zonde, omdat er zo ontzettend veel mooie en waardevolle lessen in verborgen liggen. Wij hebben verschillende disciplines samengevoegd tot een programma waarvan wij denken dat veel mensen ermee geholpen kunnen zijn.

We geloven erin dat we door middel van online coaching veel mensen op een laagdrempelige, maar impactvolle manier kunnen introduceren aan belangrijke theorieën en lessen die het leven een stuk fijner kunnen maken.

Wat kan ik als resultaat verwachten?

Dat ligt geheel aan jouw betrokkenheid en de mate waarin je wilt veranderen. Wij geven je de kennis, tools en handvatten, maar verder is het aan jou om deze nieuwe manier van leven eigen te maken.

Als jij bereid bent om te veranderen en je daarvoor inzet, dan gaat dit programma jou meer geluk, rust, balans, gezondheid (zowel mentaal als fysiek) en liefde brengen. Wij zullen er alles aan doen om jou hierin een stap verder te helpen.

Het Groeiprogramma is iets voor jou als…

 1. Ik ben vaak moe;
 2. Ik ervaar vaak stress;
 3. Ik cijfer mijzelf vaak weg;
 4. Ik weet wel waar ik heen wil, maar iets blokkert mij;
 5. Mijn hoofd zit vaak vol.

Als jij hier meer dan 3x JA op hebt geantwoord, is het Groeiprogramma voor jou! Wij zijn opzoek naar mensen met moed, die bereid zijn om los te laten en te veranderen. Die niet bang zijn voor hun eigen spiegelbeeld en kwetsbaarheid als kracht zien.

Je kan ons altijd benaderen voor meer informatie via groei@liefleven.com.

Lief Leven in jouw mailbox

Schrijf je in en mis geen actie, korting, kadootjes en lieve berichtjes!

De waardering van liefleven.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 1409 reviews.