Lieve mooie mensen,

Misschien heb je mijn naam al wel eens een keer voorbij zien komen. Ik ben Julie en werk nu een tijdje bij Lief Leven. Ik werk niet alleen aan Lief Leven, maar vooral ook aan mijzelf. Jarenlang heb ik gevangen gezeten in mijzelf. In de gedachten in mijn hoofd. Er was altijd een soort mentale ruis die ervoor zorgde dat ik gefocust was op de buitenkant. De leegte van binnen vulde ik met status, vriendjes, geld, een perfect uiterlijk en een eindeloos verlangen om leuk gevonden te worden. Ik kwam erachter dat dit alleen maar meer pijn veroorzaakte. Toen ben ik de zoektocht naar mijzelf begonnen.

Ik heb mijzelf jarenlang niet gezien voor wie ik werkelijk was. Ik voelde me vaak leeg en verloren. Ging voor korte termijn vreugde en verdoofde mijzelf in allerlei vormen. Uiteindelijk heb ik jarenlang in therapie gezeten. Zowel regulier als spiritueel. Daarnaast ben ik zelf ontzettend veel gaan lezen. Mezelf constant aan het ontwikkelen en kennis aan het opdoen (luisterboeken zijn mijn favoriet!). Uiteindelijk heeft dit alles ertoe geleid dat ik mijn patronen in ben gaan zien. Ik ben bewust geworden van alles wat er in mij leeft en waar dit vandaan komt. Ik ben mijn eigen levenskracht gaan ontdekken en geluk in mijzelf gaan vinden in plaats van buiten mij.

De afgelopen jaren heb ik over de hele wereld gewerkt, maar ik woon inmiddels weer thuis. En ik voel me inmiddels voor het eerst sinds jaren weer thuis. Het is hard werken, iedere dag, maar het is elke minuut waard. Ik ben van het duister terug naar het licht gegaan. En voor deze bewustwording en reis ben ik het leven, en de engelen op mijn pad, iedere dag dankbaar!

Verder loopt ik het liefst de hele dag in een huispak, met een petje op. Ik ben gek op sport(en) en op Justin Bieber. En ik doe niets liever dan andere mensen blij maken!

Wil je jouw verhaal met mij delen? Mail me gerust op julie@liefleven.com.
Ik ben er voor jullie.

Meer liefde. Meer jezelf.

Liefs,
Julie.